BRM 200 km Zadar – 4 mosta 2021.

Napisao/la Ivan Brala

Poštovano ciklomaratonsko pučanstvo,

najavljujemo BRM 200 km Zadar - 4 mosta 2021. koji se ove godine održava u suradnji sa biciklističkim klubom Posedarje. Startamo ispred hotela Porto u Zadru, s adrese Nikole Jurišića 2, 27. ožujka, u 8h. Mostovi su na broju, ruta je već viđena i poznata, tako da kratko telegrafski točkasto slijedi par savjeta:

  • Hibernacija. 4 mosta smo prvi put obilazili u proljeće 2015. godine. Brevet je bio zamišljen da bude dug, lagan i da otvara sezonu nakon zimskog sna. Vremena se mijenjaju, klimatske promjene pomažu, trenažeri se vrte i ljeti i zimi, u Istri se već vozi naveliko…a mi smo tu i dalje za poklonike laganog kruzanja, bez dugih i teških uspona.
  • Vjetar. Vrijeme je obično povoljno, ali nemojte se skroz opustiti – vedro i sunčano vrijeme često znači i marčanu buru i naglo zahlađenje po zalasku sunca pa ubacite neki dodatni sloj u gepek za svaki slučaj.
  • Navigacija. Ako zapamtite da trebate redom obići mostove u Tisnom, Maslenici, Pagu i Viru, nećete puno pogriješiti s rutom. Na putu od Tisnog preko Benkovca do Maslenice postoji više varijanti, pa obratite pažnju na kartu, putnu knjigu i navigacijske uređaje. Mislili smo na vas, odabrali smo najbolju rutu 
  • Jelo i piće. Na startu će biti kave i sitnica (banane, keksi, gelovi) za konzumaciju odmah ili za ponijeti, a na cilju večera za sve sudionike/ce.

  • Epidemiologija. Pratit ćemo upute, držat ćemo distancu. Bit ćemo razumni i nećemo komplicirati. Bit će sve u redu.
  • Iz Hotela Porto su nam ljubazno omogućili noćenje po posebnim cijenama pa molim zainteresirane da to naznače u prijavi.

Informacije

Na startu će svaki sudionik dobiti plan puta, kartu i breveto karton, te mora potpisati Izjavu.

Prijave

Startna pristojba iznosi 100 kuna (startnina 50 kuna za članove BK Posedarje).

Po uspješnom završetku breveta možete naručiti komemorativnu medalju (70 kuna). Prijaviti se možete putem obrasca ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U prijavi navedite vaše ime i prezime, poštansku adresu, godinu rođenja, e-mail adresu i broj mobitela na koji vas možemo kontaktirati tijekom breveta.

Prijaviti se, i po potrebi odjaviti, možete do četvrtka, 25. 3. 2021. Vidimo se na startu!